GRILLROOM MONTFORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1462 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Montfort. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:46 Eten is prima, maar bezorging was erg laat en bezorger liep niet even het complex binnen.
1 okt 2022 om 12:05 Eten duurde 2u. De winkel nam steeds niet op Ze negeren je gewoon. Totaal geen klant vriendelijkheid!
1 okt 2022 om 4:06 Afschuwlijk slecht, ik heb nog nooit in mijn leven zo slecht gegeten! Vlees was vies, pizza was zo slecht dat ik het niet kan beschrijven en de patat was ook niet te vreten. En het eten kwamen na 2 uur pas aan. Nooit meer wat bestellen hier!!
29 sep 2022 om 21:31 Eten was er eerder dan gepland, top! Eten was heerlijk, zoals altijd :)
26 sep 2022 om 18:25 Turkse pizza aangebrand. Burger aangebrand Patat veelste zout
22 sep 2022 om 22:49 De bestelling was compleet, de shorma was prima van temperatuur, prima van smaak. Bestel hier zeker vaker.
19 sep 2022 om 13:25 Geen smaak aan de shoarma en doner. Patat was lekker.
19 sep 2022 om 0:22 Eten was goed en de afhaal was ook zeer goed dus en dikke 10 waard
17 sep 2022 om 3:35 Pizza was slecht en koud. Jammer
11 sep 2022 om 2:04 Het eten was lauw Waarom €0.50 betalen voor knoflooksaus? Als ik het in de zaak haal(en dat is geregeld) dan betaal ik niets voor de knoflooksaus. Echt jammer
9 sep 2022 om 20:23 Lekkere maaltijd echter duurde bezorgen exact 2 uur.
4 sep 2022 om 21:34 Netjes op tijd gebracht, was lekker maar had warmer gemogen!