GRILLROOM MONTFORT

GRILLROOM MONTFORT PIZZERIA / SHOARMA / SPARE-RIBS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1227 beoordelingen
10 okt 2021 om 19:51 Met 40 min bezorgd. Heerlijk warm. Knapperige patat. Lekker, gewoon lekker!
10 okt 2021 om 5:21 Schandalig die spareribs... Jammer dat ik geen foto's kan uploaden,maar dit kan echt niet. Dat hier een dier voor gestorven is, dat kan echt niet... Het vlees was taai en je krijgt het onmogelijk van het bot af...de saus was net dik snot....
8 okt 2021 om 20:50 Precies op de gevraagde tijd bezorgd, heerlijk gegeten en aardige bezorging.
8 okt 2021 om 7:23 We hadden s'nachts om 02:30 nog besteld en ervaring is vaak..hoe later hoe "slechter". Maar hier absoluut niet! Heerlijke kapsalon! Lekkere kip! Niet teveel kaas, precies goed! Patat ook! Goede verhouding en smaak! Dit is een goeie voor de nacht
2 okt 2021 om 9:11 Om 00:00 besteld. Werd er na 03:00 pas aangebeld. Toen lagen wij al in bed. Bij bellen krijg je voicemail. Ik EIS mijn geld terug.
2 okt 2021 om 2:14 we wachten nu meer dan 2 uur...geen eten....bij bellen krijgen we voicemail. Belachelijk. Ik wil mijn geld terug. Eten krijgen we toch niet meer. Nooit meer voor ons, Die ene ster verdienen ze ook niet.
1 okt 2021 om 19:39 Erg lekkere lamsshoarma en kebab schotels en de frietjes zijn lekker gekruid. Bezorging duurde lang, zou 1 uur zijn, maar werd 1,5 uur. Het eten was wel lekker warm en vers bereid
30 sep 2021 om 9:13 Ze waren de saus vergeten, wel voor betaald. Eten was erg goed vooral de shaslick
29 sep 2021 om 22:25 Shoarma was een beetje aan de droge kant.
26 sep 2021 om 21:23 De calzone was erg droog Ben ik niet gewent van jullie voor de rest was alles top
23 sep 2021 om 0:20 Eten koud belachelijk
22 sep 2021 om 10:33 Duurt langer dan aangegeven en de bestelling was niet helemaal compleet! Het was daarentegen wel vers en goed op temperatuur