GRILLROOM MONTFORT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1943 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Montfort. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 16:12 Laatste keer dat we hier bestellen. Het duurde verschrikkelijk lang en het enige wat te eten was was de patat. Zonde van het geld
21 jul 2024 om 9:17 Dit gaan we niet meer doen. Sausjes vergeten, random komkommer in de pita kaas en karig belegd. Shoarma leek wel verrot en alles was een beetje muf. Heb de helft maar weggegooid want ik durfde het niet aan
20 jul 2024 om 21:15 Kwam snel aan en lekker heet
20 jul 2024 om 4:22 Pizza was niet rijk belegd wat ik had besteld extra kaas en was koud
19 jul 2024 om 19:32 Patat slap en koud brood voor doner veelste klein saus te duur en me cola was warm
16 jul 2024 om 15:20 Slecht bezorg
16 jul 2024 om 10:07 Het eten was goed alleen bezorging duurt beetje lang.
13 jul 2024 om 23:26 Shoarma top als altijd en zeer vriendelijke bezorger. Aanrader.
13 jul 2024 om 21:09 Prima voor elkaar weer, ondanks bestellingen op zaterdag rond etenstijd.
12 jul 2024 om 2:19 Bezorgtijd was prima het eten was niet te vreten vreselijk knoflook saus was slijmerig ook
11 jul 2024 om 2:37 Product komt koud aan en was met de baas aan de telefoon maar die vind het niet erg dat het zo aankomt want hij hangt gewoon op en je hoor niks meer terwijl je het aan gegeven heb vind het en rare zaak heb thuisbezorg ook meteen bericht gestuurd
10 jul 2024 om 19:21 Zoals altijd. Super blij met de mannen. Eten was weer overheerlijk. En vlees was dit keer nog goed voorbereid